Sponzorstvo, reklamiranje i suradnja

Lignjolovac.com je stranica / blog posvećen prvenstveno lignjolovu s obale iako povremeno pokriva i teme iz slanovodnog ribolova varaličarenjem (spinning).

O stranici

Stranica je nastala kao ideja da se na jednom mjestu skupe sve informacije koje su bitne i korisne nekome tko tek kreće u sportski, odnosno amaterski lignjolov s obale ili slanovodni ribolov varaličaranjem. Uz osnovne informacije o lignjolovu i ribolovu, na stranici objavljujem i recenzije ribolovne opreme, prenosim vlastita iskustva iz ribolova, te u kategoriji ćakule pišem osobnije stvari koje nisu vezane uz ribolov.

Samim time se nameće da su ciljana publika osobe koje se planiraju početi ili se već bave navedenim disciplinama morskog ribolova. Po demografiji su to muškarci, u dobi od 16-55 godina starosti.

Broj pregleda tjedno na datum 08.05.2019. iznosi preko 100

Iako je stranica relativno mlada, uz kontinuirani porast već nakon 2 mjeseca bilježi preko 100 pregleda tjedno s daljnjom tendencijom rasta.

Po pitanju sadržaja, trudim se na stranici objaviti minimalno jedan članak tjedno, dok sam na Instagram profilu koji prati stranicu aktivniji i on već sada bilježi preko 1000 pratitelja.

Mogućnosti reklame ili sponzoriranja

Trenutna mogućnost reklame na stranici je mjesečni paket koji traje isključivo određeni mjesec.

To uključuje reklamni banner veličine 250px x 250px (možete poslati vlastiti ili ga mogu ja izraditi za Vas bez naknade) u sidebar-u, jedan članak s opisom Vašeg proizvoda ili usluge, te podjelu fotografije Vašeg proizvoda ili usluge na mom Instagram profilu. Po isteku mjeseca reklamni banner se miče, ali članak i fotografija Vaših proizvoda ili usluga i dalje ostaju na stranici, odnosno Instagram profilu (osim ako ne želite suprotno).

Cijena navedenog paketa trenutno iznosi 275,00 kn i odnosi se na određeni mjesec.

S obzirom da ne želim smetati svojim čitateljima s previše reklama, a ne želim ni da se vaš proizvod ili usluga “uguše” u moru ostalih reklama dostupna su isključivo 2 paketa mjesečno.

TravanjDostupno 2/2
SvibanjDostupno 2/2
LipanjDostupno 2/2
SrpanjDostupno 2/2
KolovozDostupno 2/2
RujanDostupno 2/2
ListopadDostupno 2/2
StudeniDostupno 2/2
ProsinacDostupno 2/2

Također cijenim svoje čitatelje i vrijeme koje odvajaju na ovoj stranici, te ukoliko mislim da Vaš proizvod ili usluga nisu dobar spoj s njima, to ću Vam unaprijed reći. Na taj način neće uzalud potrošiti novac na reklamu koja neće donijeti željene rezultate, a moji čitatelji neće biti ometani s neželjenim reklamama.

Ukoliko se želite oglašavati ili sponzorirati ovu stranicu, ili imate ideju za neki drugi oblik suradnje možete javiti putem kontakt forme, poslati mail na kvarnerskizaljev@gmail.com ili se javite porukom na Instagramu.

%d blogeri kao ovaj: