Sponzorstvo, reklamiranje i suradnja

O stranici

Lignjolovac.com je stranica / blog posvećen morskom ribolovu. Stranica je nastala kao ideja da se na jednom mjestu skupe sve informacije koje su bitne i korisne nekome tko tek kreće u sportski, odnosno amaterski ribolov na moru. Uz osnovne informacije o ribolovnim tehnikama, opremi i sistemima, na stranici objavljujem i recenzije ribolovne opreme, te prenosim vlastita ribolovna iskustva i zapažanja.

Ciljana publika su osobe koje se planiraju početi ili se već bave morskim ribolovom. Po demografiji su to najčešće muškarci, u dobi od 16-55 godina starosti, srednjeg ili višeg životnog standarda.

Mjesečni broj pregleda od početka stranice

Stranica od kraja 2018. kada je puštena u pogon bilježi konstantan porast pregleda i posjećenosti. Tako je rekordna posjećenost bila u prosincu 2020. s 2.400 jedinstvenih posjetitelja i 4.700 otvaranja stranice.

U pandemijskoj 2020. godini stranica bilježi 24.500 otvaranja i preko 13.000 jedinstvenih posjetitelja. Od tih 13.000 posjetitelja je preko 1.300 kliknulo na linkove web-shopova koji se spominju u člancima, što znači da svaki 10. posjetitelj stranice otvori neki spomenuti webshop, tj. konverzija je 10%. Prosjek konverzije za blogove koji se nalaze u sličnoj industriji (sport i rekreacija) je inače oko 1.75%.1

Iz toga zaključujem da je lignjolovac.com iznadprosječno dobra platforma za reklamu i oglašavanje Vaših proizvoda i usluga koji su vezani uz ribolov, brodice, te boravak i rekreaciju na moru.

Mogućnosti suradnje

Trenutno nudim 2 mogućnosti suradnje.

Prva je reklama Vašeg proizvoda ili usluge u sidebar-u. Reklama je veličine 300px x 300px (možete poslati vlastiti dizajn ili ga ja mogu izraditi). S obzirom da ne želim smetati posjetiteljima stranice s previše reklama, a ne želim ni da se Vaš proizvod ili usluga “uguše” u moru ostalih reklama dostupna su isključivo dva mjesta u sidebaru.

Druga mogućnost suradnje je da napravim recenziju Vašeg proizvoda ili usluge i objavim o tome članak dugačak između 500-1.000 riječi (okvirno 1 – 2 stranice teksta). To uključuje i fotografije proizvoda ili usluge.

Ukoliko ste zainteresirani ili imate ideju za neki drugi oblik suradnje ljubazno Vas molim da se se javite putem kontakt forme ili pošaljete mail na igor@lignjolovac.com.

Još bi volio napomenuti da cijenim svoje čitatelje i vrijeme koje odvajaju na ovoj stranici, te ukoliko mislim da Vaš proizvod ili usluga nisu dobar spoj s njima, to ću Vam unaprijed reći. Na taj način neće uzalud potrošiti resurse na reklamu koja neće donijeti željene rezultate, a moji čitatelji neće biti ometani s neželjenim reklamama.


Izvori:

  1. https://www.growcode.com/blog/ecommerce-conversion-rate/
%d blogeri kao ovaj: